Vier de liefde

Vier je liefde, het is Valentijnsdag!

Natuurlijk zou je je liefde voor elkaar iedere dag moeten vieren, maar één keer per jaar doe je dat op een hele speciale manier en je hebt nog maar enkele dagen de tijd, want dan is het Valentijnsdag. Ga snel naar www.fastcards.nl en kijk eens, wat een prachtige en romantische ontwerpen we alvast voor je hebben gemaakt. En het leuke is, dat je niet alleen een wenskaart kunt maken online, maar er ook je meest romantische gedicht in kunt zetten, eventueel versierd met hartjes en kusjes en je kunt er zelfs voor kiezen om er een cadeautje bij te sturen. We hebben prachtige dozen –uiteraard roze en in hartvorm- gevuld met de meest verrukkelijke gevulde chocolade (en we kunnen het weten, we hebben al voorgeproefd….), maar ook een prachtig boeket rode rozen –hoe romantisch wil je het hebben- behoort tot de mogelijkheden. Je kunt er ook een sprankelende Valentijnsdag van maken en een fles heerlijke bubbles bij je wenskaart bestellen en in schitterende geschenkverpakking laten verzenden. Kortom, aan www.fastcards.nl is er alles aan gelegen jou en je liefste een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen.

Valentijnskaart
Al honderden jaren wordt op 14 februari de liefde bezongen en het is een feest om deze bijzondere dag in ere te houden. Ook binnen het Fastcardsteam hebben we mensen met gevoel voor romantiek en de afgelopen jaren hebben de mooiste gedichten het levenslicht gezien.

Heb je een beetje hulp nodig bij het maken van je kaart en het kiezen van je geschenk, kijk dan op onze website bij de tips, bekijk het instructiefilmpje of neem contact op met onze helpdesk. We helpen je graag, zeker als het om de liefde gaat. Vergeet niet, je kaart op tijd te verzenden, bestel je hem voor 15 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden, maar de weersverwachting is winters en we zijn ook afhankelijk van PostNL.

Tenslotte wensen we jou en je grote -al dan niet geheime- liefde een fantastische Valentijnsdag toe en wie weet, wat er uit een stille liefde opbloeit….heel veel geluk en vier je liefde!