Wandelfestijn voor honden met hulp van Fastcards

Ben je in het bezit van een hond, van welk merk of ras dan ook, dan weet je, dat er op verschillende plaatsen in Nederland regelmatig wandelingen worden georganiseerd. Dat kan een strandwandeling zijn, een boswandeling, een wandeling over de heide,of door de polder, het maakt Fikkie niets uit, als er maar gewandeld wordt. Dit weekend wandelt het www.fastcards.nl team ook mee en dat is alvast een mooie oefening voor de vierdaagse van Alkmaar, die in juni plaatsvindt en waar ons team ook royaal vertegenwoordigd zal zijn!

Natuurlijk hoef je je niet aan te sluiten bij een georganiseerde wandeling, maar lijkt het je wellicht een leuk idee, om samen met familie of vrienden en hun hond een leuk parcours af te leggen en bijvoorbeeld aan het eind van de tocht een hondvriendelijk restaurant op te zoeken, waar woefpils, kluiven en lekkere brokjes op het menu staan.
uitnodigingskaart wandelinguitnodigingskaart wandeling
Prik een datum, bespreek een leuke locatie en ga dan naar onze website www.uitnodigingskaartmaken.nl en maak je eigen uitnodigingskaart. We hebben kaarten in verschillende maten,zogezegd voor grote en kleine honden. Schrijf een leuke en passende tekst en upload je kaart eventueel met een foto van je eigen viervoeter, versier je kaart (we hebben hondenpoten en lebberende tongen, smekende ogen en natte neuzen) en stuur je kaart naar al die mensen, die een Boris, Kazan, Pebbles, Lissie, Flynn, Joppe of Claartje hebben of hoe het hondje maar mag heten en je kunt er zeker van zijn, dat je uitnodiging op prijs wordt gesteld. Wat is er nu leuker, dan een gezamenlijke wandeling met familie en vrienden, die allemaal dezelfde passie delen!

Een handige tip: informeer wel eerst, of je hondje los mag lopen, dat mag lang niet overal en de boetes kunnen behoorlijk hoog uitpakken, zonde geld!

Waaks en alert als wij van www.fastcards.nl en www.uitnodigingskaartmaken.nl zijn, zorgen wij er natuurlijk voor, dat je kaart gemaakt wordt, zoals jij hem wilt hebben, plakken er een postzegel op en zenden hem als een hazewind naar het door jou opgegeven adres. Hopelijk wordt de postbode niet in zijn broekspijpen gebeten….

Mocht je enige hulp nodig hebben bij het maken van je kaart, bel dan gerust met onze helpdesk, waar soms wel geblaft, maar nooit gebeten wordt en dan wensen we je een fijne wandeling toe met een stevige poot van www.fastcards.nl.