We (Fastcards) zijn in Parijs geweest…….

Het was er een heel groot feest, dit is een variant op een liedje uit grootmoeders tijd, maar een groot feest was het, niet alleen vanwege het feit, dat we drie dagen in deze bruisende stad mochten doorbrengen, maar ook, omdat we natuurlijk niet konden nalaten om wenskaarten te bekijken en zagen, hoe peperduur en eigenlijk ook wel een beetje oubollig (dat durven we nu wel te zeggen, nu we weer terug zijn) ze zijn en wat is het dan een feest om te weten, hoe verwend we zijn met www.fastcards.nl, waar het bruist van leuke, vrolijke, grappige en noem het maar op kaarten online.
groetjes uit kaartgroetjes uit parijs kaart
Reden genoeg dus, om in Parijs een foto te maken van onszelf bij een van de vele bezienswaardigheden, naar www.fastcards.nl te gaan en daar de meest originele vakantiekaart te maken, die je maar kan bedenken en dat gaat dan als volgt: je gaat naar fotokaart maken en kiest vervolgens het kaarttype, liggend staand of vierkant, dan ga je een of meerdere foto’s of afbeeldingen uploaden , aan de binnenzijde schrijf je een geweldige tekst  met je belevenissen en versiert die met foto’s of afbeeldingen et voilá, de meest originele kaart, die je je maar wenst is gemaakt en echt waar, zo’n kaart hebben wij in heel Parijs in geen enkele winkel gevonden!

Vergeet natuurlijk niet, om aan de voorkant “Groeten uit Parijs” te zetten, maar dat kan natuurlijk ook Zandvoort aan Zee zijn of welke plaats dan ook. Tenslotte bestel en verstuur je je zelfgemaakte kaart in het door jou gewenste formaat. Handig is het wel, om alvast een adreslijst in www.fastcards.nl aan te maken, zodat je alleen nog maar hoeft aan te vinken aan wie je wilt laten weten dat je in Parijs bent. Je hoeft niet op zoek te gaan naar de Tabac om postzegels te kopen en vervolgens naar een brievenbus , dat doen wij allemaal voor je. Terwijl jij geniet van du pain, du vin, de Eiffeltoren en de Moulin Rouge, zorgen wij van www.fastcards.nl voor een trèsrapide bezorging.

Bon séjour á Paris et au revoir op de website van www.fastcards.nl of www.uitnodigingskaartmaken.nl, waar je al je vrienden uitnodigt voor bijvoorbeeld een Franse avond.