Wij zingen ons eigen Fastcards-koningslied…………

Je kunt het koningslied mooi vinden of niet, taalkundig verantwoord vinden of niet, serieus nemen of niet, meezingen of niet, de intentie is goed en daar gaat het toch allemaal om en dat bracht Fastcards op het idee om iedereen in Nederland uit te nodigen om een persoonlijk gemaakte wenskaart te sturen aan onze aftredende vorstin koningin Beatrix en de nieuwe koning Willem-Alexander en zijn familie.

En daarin onderscheiden wij ons duidelijk van alle voorgedrukte en standaardkaarten, die al in omloop zijn, dus geen standaard bedankt koningin en welkom koning Willem-Alexander, nee, een heel eigen, zelfgemaakte kaart met een welgemeende wens erop. Het team van www.fastcards.nl ziet het al voor zich: 16 miljoen kaarten met goede wensen, gemaakt door jong en oud, een ode aan de koninklijke familie, een persoonlijk koningslied als het ware.

Ga snel naar onze website en kies je persoonlijke kaart uit het enorme assortiment, dat we hebben en gebruik de kleuren rood, wit, blauw en vooral oranje in je tekst en versieringen.

Wij dragen ons oranjesteentje bij en geven tot het eind van de maand 15% korting op je koninginne-en of koningswenskaartje. De kortingscode luidt: FC8958072

Naast het sturen van een koninklijke wenskaart zou je er ook aan kunnen denken om een eigen koningsfeest te organiseren, thuis, in de tuin of gewoon op straat. Ga daarvoor eens naar www.uitnodigingskaartmaken.nl en kies een leuke uitnodigingskaart uit. Deze bewerk je op dezelfde wijze als een gewone wenskaart, alleen vink je meerdere ontvangers in je adresboek aan, anders wordt het zo’n erg besloten feestje. Ook hier geldt de kortingscode en dit kan nog oplopen tot een leuk bedrag, dat je in je zak houdt. Daarvoor kun je dan b.v. weer leuke vlaggetjes, toetertjes en feesthoedjes kopen. En dan met elkaar jullie zelf gecomponeerde koningslied ten gehore brengen, jullie koningsfeest kan niet meer stuk.

Het inhuldigingsfeest is al heel snel, dus wacht niet te lang meer met het versturen van je uitnodigingskaart, al is het bij ons wel zo…. vóór 15 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden.

We wensen al onze landgenoten een fangtastisch en onvergetelijk koningsfeest!