Wist je dat…leuke kaart weetjes

Kaarten worden al lang verzonden zoals je in onze geschiedenis van de wenskaart kon zien, maar zijn nog steeds erg populair. 90% van alle huishoudens in Nederland koopt wel eens een wenskaart.

We kopen en versturen minstens één wenskaart per jaar. Het gemiddelde aantal wenskaart verzendingen voor deze huishoudens is 56. Nederlanders ontvangen gemiddeld 25 kaarten per jaar. Een deel daarvan is voor de wel bekende verjaardagskaarten.

Wist je al dat de gemiddelde Nederlander zo’n 9 kaarten per jaar verstuurd. De meeste Nederlanders sturen kaarten met kerst, maar verjaardagen worden ook  niet vergeten. Als verjaardagen toch per ongeluk vergeten worden stuur je toch gewoon een ‘te laat’ kaart! Het is allemaal mogelijk!! Men vind het erg leuk om een kaart te ontvangen. We sturen tegenwoordig voor elke gelegenheid iemand wel een kaart. Van Kerst tot Halloween en zelfs Sinterklaas wordt niet vergeten.

Ansichtkaarten helpen ook om de speciale band met vrienden en familie te vergroten. Je kunt een kaartje in de winkel kopen, maar je kunt ook een mooie zelf gemaakte kaart versturen met een leuke foto er op en versieringen. Hiervoor surf je natuurlijk snel naar www.fastcards.nl

 

null