Zelf een kaartje maken?

Iedereen weet hoe leuk het is om een kaartje te krijgen. Uit het buitenland, van vakantieadresjes komen er nog steeds veel kaarten per post. Daarom blijft het dus ook nog steeds heel erg leuk om kaarten te sturen. Je kunt gemakkelijk iemand blij maken met een klein gebaar.

Natuurlijk zijn vakantiekaarten erg leuk om te versturen, en natuurlijk ook verjaardagskaarten en geboortekaartjes. Een kaartje sturen tussendoor verrast vaak nog veel meer. Er zijn genoeg kaarten te vinden bij de kantoorboekhandels, supermarkten en warenhuizen, maar dan loop je de kans dat je bij een geboorte misschien niet een origineel kaartje hebt. Dat zou toch jammer zijn. Je kunt dit voorkomen door zelf een kaartje te maken. Je weet zeker dat je een origineel kaartje hebt, je hebt al plezier bij het maken ervan en degene die hem ontvangt heeft er ook weer plezier van. Drie vliegen in een klap. Wat wil je nog meer.

Kaartje maken

Je kunt zelf een kaartje maken met gekleurd papier en allerlei accessoires en decoraties die je er op kunt plakken. Met knippen en plakken kom je een heel eind en ben je zo een regenachtige zondagmiddag zoet. Je kunt het natuurlijk ook digitaal doen. Gebruik je creativiteit en knip en plak erop los. Gebruik foto’s en digitale accessoires om je kaartje zo origineel mogelijk te maken. Je kiest voor de achtergrond die jij het best vindt passen bij de gelegenheid voor je kaartje. Het lettertype en de kleur. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wil. Het leuke aan zelf kaartjes maken online, is dat je je eenmaal gemaakte kaart ook op kunt slaan zodat je hem later eventueel nog eens kan laten afdrukken of, nog leuker misschien, weer kunt bewerken om er net weer wat anders van te maken. Zo zullen de ontvangers van jouw zelfgemaakte kaartje iedere keer weer verrast zijn. Leuker kunnen we het niet maken!

Kies er dus van nu af aan voor zelf kaartjes te maken. Het kost niet veel tijd en je maakt iets super origineels. Veel knutselplezier bij het maken van je eigen wenskaarten.