Zomaar een kaart versturen

Iemand Zomaar een kaart sturen? Bij FastCards is dit mogelijk. We hebben dan ook een volledige collectie met kaarten om ‘zomaar’ te versturen!

Zomaar
Misschien heb je zin om je beste vriend(in) te verblijden met een kaart. Misschien wil je een kaanullrt sturen omdat jij en een goede kennis vaak zomaar kaarten aan elkaar sturen om te laten weten hoe het gaat. Bij FastCards is dit mogelijk. Je kunt de meest gekke kaarten zelf maken bij FastCards.. Voeg ook eens een leuke foto toe, dit geeft een leuk effect. Dit is heel eenvoudig, weet u niet hoe het werkt? Kijk dan eens op onze website met de beschrijving hoe je een foto invoegt.

Collectie
Wij hebben een  flinke collectie met ‘zomaar‘-kaarten die je totaal naar eigen wens kunt invullen. Voor alle gelegenheden.. nou ja, voor eigenlijk geen gelegenheid. Want als je zomaar een kaart stuurt doe je het niet omdat er iets is, maar gewoon.. omdat het kan! Tevens is het ook leuk om een ‘zomaar’ kaart terug te ontvangen.

Voor de spontane kaarten verstuurder is er dus de collectie ‘zomaar’-kaarten. Neem eens een kijkje en verras je beste vrienden met leuke kaarten van FastCards!